Referenskunder

kunder berättar

————————————————————————————————————————————————————–

Innovapro – Konsultverksamhet inom Projektledning, Projekteringsledning, Installationsledning samt inköp och upphandling

innovapro.se

kundreferens tidrapportering

”Vi valde Flowi för att systemet är mycket enkelt och intuitivt att använda. Många andra system blir för omfattande och därmed krångliga att använda. Detta system har föredömligt enkel tidredovisning och fakturahantering. Flowi har också visat sig vara snabba och inställsamma till att utveckla och komplettera programvaran efter våra behov”.

Linda och Rickard Borg, ägare Innovapro

————————————————————————————————————————————————————–

Upp&Ner Hisskonsult – Upphandling, rådgivning, besiktning och analyser med 30 års hisserfarenhet.

upponer.nu

kundreferens digital tidrapportering

Med Flowis system för digital tidrapportering och fakturering flyter den dagliga administrationen på bra. Systemet kräver inte någon lång inlärningsperiod utan det är bara att sätta igång och tidrapportera. För oss var det viktigt att hitta ett tidrapporteringssystem som inte var för stort och svårhanterligt.

Gunnar Forsberg, ägare Upp&Ner Hisskonsult

————————————————————————————————————————————————————–

Vill du veta mer om Flowis tidrapporteringssystem? Då är ett besök på vår supportsida en utmärkt idé! Där hittar du länkar med användarinstruktioner om hur det går till att tidrapportera, fakturera och ta ut rapporter. Eller så besöker du vår blogg för att få tips och ideér om hur du kan effektivisera ditt företag. På bloggen publicerar vi också löpande nyheter och uppdateringar av Flowis system för tidrapporter och fakturering.