Priser för tidrapportering i app och webb

Priserna är exklusive moms

Gratis basutbud

Med Flowis basutbud kan du få tidrapportering på projekt i app och webb helt gratis. Utan kostnad får du tillgång till en grundläggande tjänst för tidrapportering via vår app och webbsida. Gratispaketet Bas gäller för en användare och du kan bland annat rapportera intern tid, lägga upp projekt och ta ut rapporter. Om du istället väljer Premium tillkommer flera funktioner som till exempel utlägg, skapa kunder och fakturering. Är du osäker på om Premium är något för ditt företag erbjuder vi en gratis testperiod på 30 dagar utan bindningstid.

Testa premium i 30 dagar

Gå till förstasidan eller välj “Skapa konto” i toppmenyn. När du har skapat ett konto påbörjas automatiskt en 30 dagars gratis testperiod av premium. På så sätt får du chansen att i lugn och ro testa vår app för tidrapportering och tidrapporteringssystemet på webben. Under vår supportsida har vi sammanställt en lista med länkar till de vanligaste funktionerna. Efter testperioden återgår kontot till ett gratis baskonto. I baskontot har du tillgång till bland annat tidrapportering på projekt och kan ta ut rapporter. Om du vill fortsätta med premiumkontot beställer du det enkelt när du är inloggad.

Individuella kundanpassningar – Gratis offert

Om ditt företag behöver göra individuella anpassningar av till exempel fakturornas utseende så hjälper vi gärna till. Vissa justeringar kostar inget extra medan mer omfattande förändringar kan komma att kosta. Kontakta oss för en gratis offert för att få reda på hur vi kan hjälpa dig.