Röststyrning av tidrapporter i app

Behöver du ett snabbt och enkelt sätt att rapportera in arbetad tid för olika kunder? Har du tröttnat på att skriva ner vad du har gjort på papperslappar som är svåra att tyda i efterhand? Måste du lägga tid på att föra in din och dina anställdas arbetade tid i datorn på kvällar och helger när du hellre vill vara ledig? Då är det självklara valet vår röststyrda app Flowi. Med röststyrning av tidrapporter i vår app får du hjälp att snabbt och enkelt rapportera din tid under arbetsdagen oavsett var du befinner dig. Testa vår app för tidrapportering gratis i en månad utan någon bindningstid.

Fördelar med röststyrning av tidrapporter i app

Genom att använda röststyrning kan du snabbt rapportera vad du lägger din tid på samtidigt som du är ute och arbetar hos en kund. Perfekt för dig som kör bil eller manövrerar en maskin och inte kan ta en paus för tidrapportering under arbetsdagen.

 • Ökad säkerhet vid tidrapportering eftersom du inte behöver titta på mobilskärmen.
 • Enkelt att prata med en bot istället för att utföra flera moment med fingrarna på mobilen.
 • Minimerar fläckar från smuts på din mobil.
 • Bättre ergonomi eftersom du undviker mobilnacke och trötta ögon.
 • Minskar risken att glömma bort fakturerbar tid.

Effektiv tidrapportering ökar lönsamheten

Att effektivisera tidrapporteringen gör att du minskar interntid som inte går att fakturera. På så sätt kan du fokusera på att utföra arbeten som gör att ditt företag tjänar pengar. Om du har anställda innebär det att varje anställd kan arbeta mer effektivt och du får en tydligare bild av vad de lägger sin tid på under arbetsdagen. Det går att lägga till flera användare och välja vilka projekt de ska ha tillgång till.

Många anställda brukar dessutom uppskatta att inte behöva lära sig krångliga datorsystem eller hantera excelark eller papperslappar som de ska föra in i datorn. Om ni har en anställd administratör eller anlitar en redovisningsbyrå för kundfakturering kommer även tiden som dessa personer lägger ner på att fakturera åt er minska. Med andra ord går det att effektivisera och skapa lägre kostnader på flera olika sätt genom att använda Flowis röststyrning av tidrapporter i app.

Så här tidrapporterar du med röststyrning

 1. Öppna appen i din telefon.
 2. Klicka på ikonen med mikrofon.
 3. Börja prata. Säg till exempel: “Sätt fyra timmar på Mälarbanan”
 4. Boten svarar dig genom att säga: “Vad har du jobbat med?”
 5. Nu har du möjlighet att avsluta rapporteringen eller att svara till exempel “grävjobb”.
 6. Efter rapporteringen av tid och aktivitet svarar boten med en sammanfattning av det du har rapporterat in. Självklart kan du ändra din inrapporterade tid i efterhand om du skulle vilja.
Röststyrning av tidrapporter i app
Klicka på mikrofonen för att starta röststyrningen i appen.
Vid röstrapportering skapas en chatt mellan dig och en bot så att du kan se om den förstod dig rätt.